• Gratis verzending vanaf € 59,-
  • Winkel 6 dagen per week open
  • Ook afhalen in onze winkel
Reviews

Reviews

9,6 / 10 256 beoordelingen

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

After sales:

5/5
15-12-2017 Ben zeer tevreden. Geen min punten
5/5
12-12-2017 Prima
5/5
10-12-2017 It was ok
5/5
08-12-2017 goede ervaring, snelle levering en service
4/5
05-12-2017 Duidelijke site.
5/5
01-12-2017 Super service, aardige mensen, scherp geprijst
5/5
30-11-2017 Good product, fast delivery
5/5
27-11-2017 Mijn ervaring is zeer positief.
4/5
27-11-2017 Alles voor je skates! Geweldig.
4.5/5
23-11-2017 Jammer dat de bestelde helmen in het gewenste kleur niet voorradig waren maar dit werd snel gecommuniceerd en opgelost.
5/5
20-11-2017 Uitstekend geholpen met verschillende combi Noren.
4.5/5
14-11-2017 Goede ervaring, ik werd op voorhand gebeld over de levering en na een mail voor nadere uitleg werd ik direct beantwoord. Bestelling is inmiddels binnen en bevalt goed.
5/5
13-11-2017 Snel antwoord op mijn vraag. Snelle verwerking van de bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.
5/5
13-11-2017 Goede informatie op de website en snelle levering. Tevreden klant!
4.5/5
07-11-2017 Prima, snelle levering!
5/5
07-11-2017 Goede bezorging . Uitstekend product
4.5/5
04-11-2017 Lekker snel en attent personeel!
4/5
01-11-2017 Nou , mijn ervaring is goed ,we hadden even een probleempje over een schroefje waar geen inbus in paste.het is naar tevredenheid opgelost. Nou bedankt. Gr Anneke
5/5
28-10-2017 Goed
4.5/5
25-10-2017 Eerlijk. Goede communicatie. Meedenkend. Erg positief. Moest lang wachten op specifieke skates die ik wilde, maar dit was me netjes verteld.
4.5/5
24-10-2017 Het product wat ik wou was niet op voorraad. Via Email contact gehad, en op backorder geplaatst. Na een aantal dagen contact opgenomen, het product was in eerste instantie niet meer te krijgen. onlineskateshop.nl heeft nog eens bij de leverancier aangedrongen om toch het product te leveren. Na een paar weken toch het product ontvangen en direct verstuurd.
4.5/5
24-10-2017 Alles prima gegaan!
4/5
24-10-2017 er is een ruime keuze, en de bestelling wordt snel afgehandeld, Mij is het goed bevallen.
3.5/5
24-10-2017 prima
5/5
23-10-2017 Super!!!
4.5/5
23-10-2017 Snelle service
5/5
21-10-2017 Bedrijf met zeer goede communicatie en service! De afleverproblemen door DHL hebben ze goed opgepakt en het is daardoor snel goed gekomen.
5/5
16-10-2017 Correct .
4.5/5
10-10-2017 super service , prijs en klantvriendelijk .
3.5/5
05-10-2017 Nadat ik wat besteld had kreeg ik meerdere e-mails over of ik een beoordeling zou willen schrijven. Heel irritant.
5/5
01-10-2017 Zeer goed
4.5/5
01-10-2017 Product goede kwaliteit
5/5
29-09-2017 Goed
5/5
25-09-2017 Makkelijk bestellen en goede klantenservice, zowel mbt bestelling als in beschikbaarheid en het antwoorden van technische vragen.
5/5
23-09-2017 Super
3/5
21-09-2017 Bestelling ging makkelijk online, via telefoon ok goed te bereiken
5/5
20-09-2017 Fijne onlineshop. Pakken meteen de telefoon op en bij een probleem met de aankoop wordt dit onmiddellijk opgelost. Top?
5/5
18-09-2017 Super service. Over de bestelling via internet werd ik gebeld dat deze via de groothandel verstuurd zou worden en of dat qua tijd en levering paste. Enthousiast de tijd nemen om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken en advies te geven. Thanks Martien en staf.
5/5
15-09-2017 Uitstekende service
5/5
15-09-2017 Mooie website en na het plaatsen van een bestelling direct een telefoontje ontvangen over de levering en beschikbare voorraad. Zeer vriendelijke medewerkers en een fantastische service, complimenten !
5/5
13-09-2017 Goede service en super snel geleverd!
5/5
04-09-2017 Goed advies en snelle levering. Dochter is super blij met haar skates
5/5
02-09-2017 Perfect
5/5
01-09-2017 Positief. Vlotte reactie op vraag via e mail en snelle levering van het artikel.
5/5
01-09-2017 Snel en goede producten.
4.5/5
31-08-2017 It's not the first time I've ordered stuff from them. I always get what I asked for, in a timely manner; even when I ask them to order special items, it's never a problem. Always helpful
5/5
31-08-2017 Heel goede skate winkel,complete,goede kwaliteit,en heel goede service.Erg tevreden mee.Zeker is een aanrader als je goede skates en skates spullen willen kopen.
5/5
30-08-2017 Perfect!
5/5
30-08-2017 erst gebeld uitstekend te woord gestaan , netjes en correct toen besteld en gelijk volgende dag bezorgt del
5/5
30-08-2017 Super bedrijf, hele aardige mensen en vakkundig advies
5/5
30-08-2017 Prima! Meteen in huis de volgende dag, zeer tevreden.
5/5
30-08-2017 Hele fijne skates, supersnel geleverd
3/5
30-08-2017 Jammer dat de schoenen die ik besteld had niet pasten. Nu heb ik geen schoenen maar ben wel €7,00 verzendkosten kwijt. Begrijpelijk dat een klein bedrijf dat niet kan betalen maar voor mij wel een rot ervaring.
3.5/5
27-08-2017 Betrouwbare webshop, levert volgens afspraak.
5/5
20-08-2017 Weinig maar prima ervaring
4.5/5
16-08-2017 Goede communicatie tussen klant en bedrijf. Toen ik schroefjes had besteld voor mijn skeelers werd er gelijk even gebeld om te controleren of ik de goede schroefjes had besteld, zodat ik het goede product zou ontvangen. De schroefjes die ik eigenlijk nodig had (van Fila) stonden niet op de site, daarom hebben ze via Fila de goede schroefjes geregeld. Duurde wat langer, maar dan heb je ook zeker weten de goede. Prima service!
4/5
16-08-2017 OK
5/5
16-08-2017 Super groot aanbod van geweldige skeelers!
4.5/5
13-08-2017 Super !!!
5/5
12-08-2017 Prima, geen problemen hier.
5/5
11-08-2017 Snelle orderbevestiging en levering
5/5
09-08-2017 Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Top service!
4/5
08-08-2017 Goed,snelle levering, komen hun toezeggingen na.
4.5/5
08-08-2017 Prima
5/5
08-08-2017 Zelf ben ik een beginnende skater. Wilde niet zomaar iets kopen en ben naar Zandvoort gereden om in de shop te kunnen passen. Echt een aanrader!!! Super vriendelijk geholpen en na verschillende skates getest te hebben met een paar die goed zit naar huis gegaan! Goede en duidelijke uitleg over de verschillen tussen de type skates en maten wielen en frame. Hier een hele gelukkige klant!!
5/5
02-08-2017 Prima en snelle levering
5/5
02-08-2017 Zeer vriendelijke en behulpzame mensen
5/5
29-07-2017 Zeer goed! Tas gekocht die snel scheurde, meteen goed opgepakt en een nieuwe gehad. Had zelfs een horloge in de teruggestuurde tas laten zitten, was gevonden en netjes apart gehouden om mee te sturen!
4.5/5
22-07-2017 Zeer behulpzaam als u vragen heeft en zeer correcte levertermijn, zeker een aanrader als je opzoek bent voor zeer correcte dienstverlening .
4.5/5
21-07-2017 Goed
4/5
17-07-2017 ik heb rolschaatsen gekocht van goede stevige kwaliteit deze zouden geschikt zijn voor zowel binnen als buiten express gevraag of de wielen ook goed waren of dat ik beter andere wielen kon hebben de meneer verzekerde me dat dit een mooie tussenweg van hard en soft wiel was nu blijkt dus dat het de op een na hardste wiel is en ik beter echt goede soft wielen had kunnen hebben dus dat is dan wel weer een teleurstelling want anders had ik de juiste wielen gelijk mee bestelt nu moet ik ze achteraf bestellen en komen hier voor mij weer verzend kosten bovenop
5/5
17-07-2017 Meerdere malen bij Onlineskateshop besteld, zeer tevreden over de aangeboden artikelen en service.
4.5/5
16-07-2017 Uitstekend
4.5/5
16-07-2017 Goed assortiment, fijne werknemers, goede service!
5/5
16-07-2017 Top service, snel antwoord op online vragen, eerlijk advies, deskundig en ze nemen de tijd voor je!
5/5
14-07-2017 Al eerder een aankoop in deze winkel gedaan voor inlineskates en nu voor een stuntstep. Online niet voorradig, dus met ze gebeld. Ik werd netjes gebeld toen de step binnen was en kon deze ophalen in de winkel, zodat mijn zoon de step kon uitproberen. Step was al gemonteerd door een medewerker. Goede service ook na de aankoop!
4.5/5
14-07-2017 Erg snel. Prettige verkoop
4.5/5
14-07-2017 Ik heb skates besteld
5/5
13-07-2017 Correct en snel leveren van mijn yedoo step. Gewoon een goede zaak die zijn spullen ook op internet aanbied.
5/5
13-07-2017 Heldere website, makkelijk bestellen, supersnelle levering
5/5
13-07-2017 Heel vriendelijk goed tegemoet gekomen toen ik kontakt opnam met ze. Ze hebben fantastische producten!
4/5
13-07-2017 ik ging naar de website en ik klikte op de skates die ik wilde om ze te bestellen
5/5
13-07-2017 Na het bestellen gebeld, dat het product er niet was.... terwijl op de site stond van wel, na een tweede controle bleek het wel aanwezig, beetje slordig maar netjes opgelost.
4.5/5
13-07-2017 Goede service ik werd gebeld voor kleine schade en kreeg gratis wax dus de service is perfect
4/5
13-07-2017 Bestelling geplaatst omwille van kortere levertijd, deze was niet zo realistisch en kwam in de praktijk overeen met deze van andere webshops
4.5/5
12-07-2017 Alles goed verlopen
5/5
12-07-2017 Goed advies en snelle levering.
4/5
12-07-2017 Prima, goede bezorgin
4.5/5
12-07-2017 Top bedrijf. Geven goed advies zowel via mail, telefoon als in de winkel. Gezellig personeel wat altijd klaar staat om te helpen. Toen ik online bestelde klopte mijn adres niet en dus daar werd ik nog netjes over terug gebeld. Dank voor de service!
4/5
12-07-2017 Leuke webshop met een breed gamma! Snelle levering! Enigste minpunt is dat mijn eerste paar skates te klein waren en ik zelf voor de retour moest betalen...Voor de rest top! 2e paar zat perfect, ook snel gekregen, en na een klein mailtje ook nieuwe as gekregen voor het wiel zonder rem.In de toekomst bestel ik hier zeker terug.
5/5
12-07-2017 Zeer goede service. Werd opgebeld met advies en samen juiste spullen uitgezocht. Word neit gekeken naar wat is het duurste maar naar wat is het best voor jou!
4.5/5
12-07-2017 Prima service, te groot gekocht, probleemloos geruild
3.5/5
12-07-2017 In eerste instantie goede snelle service. Maar achteraf was mijn bestelling niet compleet en er was een beetje slordig omgegaan met de klacht. Maar de medewerkers vind ik heel vriendelijk.
5/5
12-07-2017 Prima service, goed advies!
4/5
12-07-2017 Goede snelle levering
4.5/5
12-07-2017 Goede ervaring, snelle service en betrouwbaar.
5/5
12-07-2017 Ben eerst in de winkel geweest. Zeer professionele verkoopadviseurs. Daarna via de webshop de aanbevolen skates gekocht. (Was op de fiets bij de winkel en kon ze niet makkelijk meenemen.)
5/5
12-07-2017 Prettig in de omgang, beleefd, behulpzaam, professioneel.
5/5
12-07-2017 Uitermate positief, zeer snelle en correcte levering.
3/5
12-07-2017 Helaas verkeerde wieltjes geleverd gekregen. Na gebeld te hebben wel de juiste wieltjes gekregen. Verzendkosten voor het terugzenden vergoed gekregen en omdat het eventjes duurde voordat ik de juiste wieltjes had ook nog een mooi goedmakertje gekregen
5/5
12-07-2017 Prima! Ergens was de levering fout gegaan maar dat is super snel door hun opgelost en een dag later had ik het wel binnen ?.....
5/5
12-07-2017 Snelle levering en goede service
5/5
12-07-2017 Klantvriendelijke is goed en een probleem wordt snel opgelost.
5/5
12-07-2017 Perfecte service, werd gebeld met vragen over mijn bestelling en ik bleek inderdaad het verkeerde besteld te hebben. Werd direct aangepast en teveel betaalde teruggestort.
4.5/5
12-07-2017 Great service, very pleased
5/5
12-07-2017 Snelle levering goede serves zelfs gevraagd of ze ze mochte bestellen omdat het niet op vooraad was zou 1 week zijn was er al binne 3 dagen
4.5/5
12-07-2017 Opvouwbare step gekocht (vanwege zere knie en stedentrip die ik toch wilde meedoen: goed gelukt.). Paar dagen later jullie gebeld om nog wat na te vragen over de step.
5/5
12-07-2017 Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Had bestelling geplaatst. Werd gebeld of ik meer info wilde en eventueel het pennyboard wilde bekijken in de winkel. Ben met dochter naar de winkel gegaan waar we zeer goed werden geholpen! Uiteindelijk heeft mijn dochter een goede keuze kunnen maken. Resultaat, veel op haar pennyboard!
4/5
12-07-2017 TOP!
5/5
12-07-2017 Perfect, alles naar wens
5/5
12-07-2017 Zeer tevreden over de aankoop van Vibram Five Finger Shoes
5/5
12-07-2017 Ik had online schoenen besteld, maar in de verkeerde maat. Ik werd zeer vriendelijk en rustig te woord gestaan en had de volgende dag schoenen in de juiste maat binnen.
5/5
12-07-2017 Perfect, communications via email, greats advice to choose the best product's.
5/5
12-07-2017 Goede service, ik werd als klant gebeld omdat de maat niet op voorraad was maar kreeg een goed advies :)
4/5
12-07-2017 Na zelf een fout gemaakt te hebben met de bestelling direct gebeld. Alles werd snel opgelost.
5/5
12-07-2017 Overzichtelijke website, goede producten, en snelle bezorging.
5/5
12-07-2017 Uitgebreid assortiment en zeer vriendelijke bediening. Snelle service.
3.5/5
12-07-2017 Positief, mn board kwam snel binnen en is van hoge kwaliteit.
5/5
12-07-2017 Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn prima.
5/5
12-07-2017 Perfecte serves. Direct contact over bestelling en evt alternatieven. Fijne persoonlijke benadering
3.5/5
12-07-2017 ok
5/5
12-07-2017 Top service, had de verkeerde maat maar alles werd netjes geregeld met omruilen!
5/5
12-07-2017 Zeer eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Duidelijke en snelle communicatie.
5/5
12-07-2017 Top! Snelle levering. Goede service! En behulpzame mensen!
4/5
12-07-2017 goed
4.5/5
12-07-2017 Ik wilde graag inline skates hebben die maar beperkt gemaakt zijn, andere winkels kregen het niet voor elkaar om aan mijn maat te komen. Bij onlineskateshop, wel geen probleem zeiden ze. Binnen een paar dagen had ik mijn inline skates al. Heel blij mee.
5/5
02-07-2017 We zijn nu een aantal keer in de winkel geweest voor advies en de aanschaf van rollerskates. De verkopers geven eerlijk advies en geen standaard verkooppraatje. Ze hebben veel expertise in huis over de in de winkel aanwezige producten. Ze geven je de ruimte om over de mogelijk aan te schaffen producten na te denken en pushen niet! We vinden het daarom niet erg om een 'stukje' te rijden (>100km). We komen in de zomervakantie graag weer langs!
5/5
05-06-2017 geen opmerkingen
5/5
02-06-2017 Online veel informatie, maar ben toch even naar de winkel zelf geweest. Men nam de tijd en moeite om mij te helpen, een overvloed aan informatie en geduldig personeel; Het maakte de reis meer dan de moeite waard. Echt een aanrader dus.
5/5
29-05-2017 Ik had per ongeluk polsbeschermers voor vrouwen besteld. Ik werd vervolgens gebeld om even te checken, waarna ze de juiste polsbeschermers voor me hebben verzonden. Het contact is persoonlijk en vriendelijk. Oftewel; normaal. En daarom bijzonder. Bedankt!
5/5
21-05-2017 Snelle levering en uitstekende service :)
5/5
07-04-2017 Super service en snelle levering! ?
5/5
06-04-2017 Ik heb hier nu 1x wat besteld en de service was uitstekend en de levering was snel !!
5/5
30-03-2017 Super goede ervaringen met deze zaak. Zowel in de winkel, maar ook via e-mail.
5/5
28-03-2017 Wat een geweldige en fantastische winkel, echt een voorbeeld voor elke winkel in Nederland jullie! Klantenservice, kwaliteit, flexibiliteit, jullie krijgen 3 tienen van mij! <3 Ga zo door!!
5/5
22-03-2017 Professioneel en klantgericht. Prettig in de communicatie en merkbare goede service, ook na een aankoop. Een toppertje!
5/5
08-03-2017 super fijne service echt top ;)
5/5
01-03-2017 in de winkel geweest. zeer vriendelijk en deskundig geholpen. website goed, winkel beter. ruime keus aan merken en beschikbare maten.
5/5
28-02-2017 Online wielen en lagers voor mijn rolschaatsen besteld en volgende dag al in huis. Eerst mail contact gehad over lagers en beste outdoor wielen en zeer goed beantwoord met een stuk info over lagers.
5/5
25-02-2017 Zeer klantgericht en deskundig in het geven van advies. Snel reactie op mijn vragen ontvangen.
5/5
11-02-2017 Super leuke winkel, vriendelijk personeel met veel kennis over skates en boards, je kan ze alles vragen en ze geven daar geduldig antwoord op, nemen zeker de tijd voor je,
5/5
10-02-2017 Online schaatsen besteld, waren snel en netjes geleverd (twee werkdagen). Een van de schaatsen bleek niet helemaal goed uit de fabriek te zijn gekomen, bij een bezoek aan de winkel werd dat ter plekke opgelost. Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht personeel, top service!
5/5
07-02-2017 je krijgt geweldig advies.... er wordt niet gekeken naar wat je voor jou het beste is en waar je het langst plezer van hebt..... Ze willen dat je geniet van de spullen die je koopt. super vriendelijke mensen!
5/5
06-02-2017 Zeer goed. Mooi veelzijdig assortiment, perfect voor de starter en iedereen die de onderdelen nodig heeft die er worden verkocht.
5/5
06-02-2017 Alles perfect!
5/5
05-02-2017 Moest een step voor mijn neefje hebben. Geen idee waar ik op moest letten of wat ik nodig had. Super geholpen en een nog blijere neef.
5/5
05-02-2017 Heb meerderemalen boards gekocht en altijd zeer vriendelijk geholpen met de juiste adviezen !
5/5
25-01-2017 Ik heb Bones speed cream besteld. Ben persoonlijk opgebeld toen bleek dat de levering vertraagd was al was het maar met enkele dagen. Goede service dus.
5/5
09-12-2016 Ik heb bij onlineskateshop 2 longboards, 3 paar skates, een paar heelys, helmen en bescherming gekocht. Ik ga altijd bij online skateshop omdat ik weet dat ik krijg kwaliteit voor de waarde en professionelle advies. En nog een vriendelijke welkom !
5/5
20-11-2016 Vanuit Tilburg naar Scheveningen gereden voor deze zaak. En het was het zekers waard. Er goed behandeld. Werd op een kinderlijke manier aan de kinderen verteld hoe een Stuntstep en longboard in elkaar steken. Ze mochten diverse steps en boards proberen. En de keus was reuze... De kinderen zijn blij met hun keuze...
5/5
30-09-2016 Afgelopen zondag mijn eerste longboard aangeschaft. Aangezien ik totaal nog geen ervaring heb wat als eerste board aan te schaffen mij eerst goed laten voorlichten.
5/5
12-08-2016 Ik had een aantal vragen over mijn aankoop en deze werden met erg veel geduld en goede feedback beantwoord. Ik ben ontzettend goed geholpen en al in al ben ik uitermate tevreden. Toen ik uiteindelijk mijn bestelling geplaatst had kreeg ik veel inzicht in hoe het stond met mijn aankoop, en hij was binnen 2 dagen al bij mij in huis.
5/5
08-08-2016 Vlak voor het weekend mijn skates besteld, maar ze hadden helaas mijn maat niet meer op voorraad. Ze hebben mij hier direct over gebeld, maar ik kon helaas niet opnemen. Ze stuurden mij een mail dat ze direct vanuit de leverancier de skates gingen afleveren bij mij en dat ik ze dan na het weekend zou krijgen. Tot mijn verbazing kreeg ik ze al op een zaterdag binnen! De service (Ik kreeg extra bescherming meegestuurd voor mijn knieën en polsen), communicatie en snelheid is top! Met vriendelijke groet, Arjan
5/5
07-07-2016 Ik ben vandaag voor de eerste keer geweest om nieuwe wielen aan te schaffen en ben heel goed geholpen. Als ik skates voor mijn kinderen ga kopen, weet ik al waar ik moet zijn :-) Het is echt anders dan een gewone sportzaak! P.S. ik heb nog niets op de website besteld, dus ga ik geen oordeel daar geven; maar de fysieke winkel is echt gezellig en ziet er professioneel uit.
5/5
06-07-2016 ben heel goed geholpen door Roy,heel vriendelijk..top winkel met veel assortiment..
5/5
21-06-2016 Nieuwe assen set gekocht voor mijn skates. Stond een levertijd op van 3-6 werkdagen. Ik was vandaag dus ook blij verrast dat ze al op de mat lagen na 1,5 werkdag! Heel netjes ga zo door!
5/5
20-06-2016 ben heel goed geholpen door het personeel wist niet zo goed welke skate ik nodig had voor het gene wat ik wilde gaan doen. en dat konden zei haar fijn uitleggen.
5/5
07-06-2016 mooie winkel met een groot assortiment, vriendelijke en vakkundig personeel voor mij voldoende reden om vanaf Utrecht af te reizen naar Den Haag.
5/5
30-05-2016 BEST OUT THERE! DON'T LOOK ANY FURTHER!
5/5
30-04-2016 Ben nu 1/2 aan het city skaten geweest en wou wat nieuwe skates! Die vond ik hier en wacht nu op ze! (SEBA FR3) ik woon in friesland en daar hebben wij geen skateshops, maar julie shop is meer dan genoeg! Groetjes van Remco Niemarkt!
5/5
26-04-2016 Erg goed!
5/5
10-04-2016 In de winkel geweest voor de 1e inline skates voor mijn zoon. Wordt goed geholpen bij het passen en kiezen van de juiste skates. Tevens concurrerende prijzen voor kwaliteitsmerken.
5/5
04-04-2016 Ik heb de usd aeons gehaald 1 van de nieuwste stuntskates, ze vallen precies goed. Langsgaan in de winkel is hier altijd gezellig , maar voor deze skate niet nodig.. ik skate nu al 20 jaar deze maand (en geef stuntskateles) en heb nog nooit klachten gehad! Ga zo door, bedankt voor de service!
5/5
30-03-2016 Super bedrijf, goede service en zeer vriendelijke mensen!! Top
5/5
21-03-2016 Afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Ik werd goed geadviseerd en mocht allerlei inlineskates passen. Eenmaal besloten welke het werden, werden ze helemaal naar mijn (kleur)smaak aangepast. Goede kennis, kunde en geduld in huis! Topzaak.
5/5
21-03-2016 Naar de winkel geweest, daar enorm goed geholpen. Erg lang in de winkel geweest om verschillende skates te passen en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ook het bestelproces verliep goed, ik ben gebeld om alles nog een keer door te nemen. Ook de mogelijkheid om een andere kleur wielen werd met mij doorgenomen. Het enigste is dat ze zeiden dat ze een track-and-trace code zouden opsturen, wat niet is gebeurd. Verder verliep alles perfect. In de winkel wordt alles echter beter uitgelegd dan op de site staat, maar gelukkig bellen ze je dus op.
5/5
21-03-2016 Zaterdag naar de winkel geweest voor nieuwe wielen. Ondanks de drukte werd er alle tijd genomen voor een goed advies en werden de wielen ook nog eens geplaatst onder mn skates. Eigenlijk ben ik ook toe aan nieuwe lagers maar met de mogelijke kans op wat slechter weer in het voorjaar het advies gekregen om het nog even aan te kijken. Nu dus alleen nieuwe wielen, over een paar maandjes terug voor nieuwe lagers.
5/5
11-03-2016 Ik kom hier al meer dan 15 jaar, echt een geweldige winkel waar ze klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebben.
5/5
09-03-2016 Dit is een top-tent!!! Had vorige maand nieuwe wielen en lagers voor onder mijn skates gekocht. personeel heeft alles top uitgelegd, en mij niets laten kopen wat zinloos was. Helaas zijn de lagers door mijn eigen schuld (skates onder de kraan afgepoeld) volledig vastgelopen. Alles zat vast. Ik mocht langskomen, om de boel uit elkaar te halen, en toch bleek dat de lagers kansloos verloren waren kreeg ik gewoon zo maar nieuwe!!! Terwijl het mijn eigen schuld was. Les geleerd"Hou nooiit de lagers onder de kraan. Kunnen ze niet tegen. Echt super service. Nog heel erg bedankt!!! xx
5/5
18-02-2016 Super service. Binnen een uur na mijn online bestelling werd er contact opgenomen! Mijn gewenste skates helaas niet meer leverbaar. Met de goede hulp van de medewerker de alternatieven doorgenomen. Hij had goed door wat ik wilde en heeft me een prima alternatief geboden. Een dag later (vandaag) de skates ontvangen. Zitten als gegoten!!! Geweldig, Thanks!!!
5/5
13-02-2016 Paar nieuwe skates gekocht. Uitstekend advies; meteen een andere maat besteld om de keuze tussen modellen en wielmaat goed te kunnen maken. Ik heb ook maar een helm erbij gekocht, en ook daar werd goed meegekeken naar pasmaat en met behulp van wat dikkere padding werd de helm helemaal passend gemaakt. Om uiteindelijk via de webshop (van de winkel) te kopen, omdat het dan met credit card kon betalen. Maar voor het goed kopen van skates moet je echt naar deze winkel gaan, voor het juiste advies over je koop.
5/5
11-02-2016 Britse step gekocht waar de advies prijs 229 was en de verkoopprijs 249
5/5
28-12-2015 Was vandaag in de winkel aan de Badhuisweg in Scheveningen. Met 2 steps die we enige tijd geleden hier gekocht hadden. Super geholpen, alle nagekeken, lagers vervangen, boel vastgezet en echt te tijd genomen om eea weer tip top in orde te maken. Super zaak en dito personeel. Komen hier zeker nog terug voor vervolg aankopen. Advies en service is prima.
5/5
05-10-2015 Speciaalzaak waarbij heel professioneel, klantvriendelijk en relaxed wordt omgegaan met zowel internetaankopen, als aankopen in de shop. Het personeel weet echt tot in de kleinste details hoe iets in elkaar zit zoals bijvoorbeeld de remmen van een step en advies welke houding je moet aannemen bij het steppen om rugklachten te voorkomen en hoe hoog de stang moet worden afgesteld. Hoewel ik al wekenlang mijn step zou ophalen, werd het personeel niet boos, bleef geduldig en werd hartelijk ontvangen. Vandaar dat ik meteen skates met grote wielen heb gekocht voor mijn dochter van 16 jaar waarbij juist geadviseerd werd voor een maatje groter te gaan vanaf maat 40,5 (vaste maten). Ik kom gauw terug voor kleine stuntwielen voor de skates. Goed bezig!! :-) Sportieve groet van Dianne & Zoë uit Rotterdam
5/5
24-09-2015 Laatst in de winkel geweest voor een longboard en ben daar super geholpen met de vragen die ik had en kreeg ook een eerlijke mening over wat zij er van vonden. Gelijk een board besteld maar helaas niet op voorraad maar kreeg hem snel thuis gestuurd .
5/5
06-09-2015 Na het bestellen van een stuntstep voor de verjaardag van onze dochter, was deze helaas niet meer beschikbaar. We hebben een andere step uitgezocht en deze werd dezelfde dag thuis afgeleverd met een fles rose voor de stress (ivm tijdig leveren mbt verjaardag van onze dochter). Wij zijn zeer tevreden! Op aanraden van ons, hebben onze buren ook bij onlineskateshop in scheveningen een stuntstep gekocht voor hun zoon. Ook zij zijn zeer te spreken over het bedrijf en de service die zij leveren.
5/5
29-08-2015 Ervaring is erg goed!
4/5
28-08-2015 vriendelijk, hulpvaardig, correct
5/5
28-08-2015 Simpel en snel
5/5
28-08-2015 Positieve ervaringen met de fysieke en online winkel. Twee paar skates van hoge kwaliteit, bescherming die gekocht kon worden in sets met per onderdeel verschillende maten en verschillende andere skatebenodigdheden.
5/5
27-08-2015 prima service
5/5
27-08-2015 Was prettig!
5/5
27-08-2015 goed
5/5
20-08-2015 Top ervaring, dit is mijn 2de keer dat ik iets bestel, altijd fantastisch geregeld. Vandaag kreeg ik de verkeerde maat binnen, meteen in orde gemaakt en ik weer helemaal blij!
5/5
13-08-2015 Het was onduidelijk of de gewenste step geleverd kon worden. Bij navraag van ons bleek het uiteindelijk niet mogelijk te zijn waardoor we geen cadeau hadden voor de verjaardag van onze dochter. Uiteindelijk hebben we een andere step uitgezocht en deze hebben ze (onlineskateshop) dezelfde dag persoonlijk afgeleverd met een fles proseco voor de stress:-) Kortom super service en goed opgelost. We komen zeker terug naar deze winkel voor een stuntstep voor onze jongste dochter;-)
4/5
10-06-2015 Snelle levering, snel antwoord op aanvraag voor aanpassing van de levering
5/5
03-06-2015 Ik koop hier het grootste deel van mijn spullen voor Roller Derby; soms in de winkel (Rollerwave in Scheveningen), soms online bij onlineskateshop.nl
5/5
01-06-2015 Zeer positief
5/5
01-06-2015 Onlineskateshop
5/5
01-06-2015 prima afhandeling
4/5
01-06-2015 voor het eerst hier iets besteld, maar alles verliep prima
4/5
31-05-2015 Prima
5/5
31-05-2015 Overzichtelijke site en snelle levering helemaal goed!! Ook snelle en duidelijke reactie via de mail!
5/5
31-05-2015 Keurig en snel.
5/5
31-05-2015 snelle levering en nog betere service
5/5
30-05-2015 Prima, geen problemen gehad met mijn bestelling.
4/5
30-05-2015 Erg prettig. Zowel winkel als online.
4/5
30-05-2015 online enkele skeeler benodigdheden gekocht, geen contact gehad. Contact was ook niet nodig.
4/5
30-05-2015 goed Snelle levering Jammer van de bezorg kosten
5/5
30-05-2015 Ok
5/5
30-05-2015 Fijn bedrijf om zaken mee te doen ! Goede service en mooie producten. Ik kom hier zeker weer !!
5/5
22-04-2015 Duidelijke site, zeer snelle en goede service! Heb net mijn nieuwe K2 Skates binnen en ben er blij mee! Bedankt
5/5
26-03-2015 Super goede service zeker aanraden!!!!
5/5
25-03-2015 My 1st day out visiting a rollerblade shop outlet and this was in Scheveningen. Managed to literally park in front of the shop entrance (its a cool location and a 5-Thumbs for this!!! ). My interest on the leisure sport grew even more after helpful & informative tips and suggestions were received from Nathalie, (Shop Staff) and she's now an excellent "connector" for me when I shop at this incredible shop with a good range of accessories!! Service is 5 thumbs too for Nathalie... of course!! ;) ;) I left after a good hour spent and purchasing a palm-protector (large size). Just a start of more to come I'm sure of while waiting for my Nijdam Rollerblades @ 80cm to arrive before this weekend.
5/5
06-03-2015 We zijn zeer prettig en adequaat geholpen. Het personeel is kundig, en neemt de tijd om je goed te adviseren.
5/5
20-02-2015 Ik heb 2 paar Vibram 5Fingerz aangeschaft en goed informatie ingewonnen over aan te schaffen rollerskates.
5/5
19-02-2015 Super!
5/5
18-02-2015 Top service
4/5
28-01-2015 De enige website die vlot toeliet om 5vinger-schoenen te bestellen, na het vruchteloos uitproberen van 4 andere websites.
4/5
25-01-2015 Prima
5/5
24-01-2015 Uitstekend. Toen ik problemen met de IDeal betaling had en ik hen belde, hebben ze er allels aan gedaan om me te helpen. Ook de levering was absoluut snel en op tijd.
4/5
23-01-2015 We hebben rolschatsen besteld maar waren kennelijk vergeten de kleur van de wielen t vermelden. Het bedrijf nam proactief contact met om ons op via verschillende media om ons nog de kans te geven een kleurstellig te bepalen. Dat noem ik een positieve klantervaring.
5/5
23-01-2015 Prettig bedrijf en fijn dat er ook een winkel is met geïnteresseerd en deskundig personeel. Ik kocht wielen voor m'n dochter en de winkel monteerde ze even voor haar. Eén product was niet op voorraad. Daar werd ik over gebeld en het product werd zes weken later keurig geleverd, zonder dat ik hoefde na te bellen. Prima.
4/5
23-01-2015 Mooi assortiment tegen een goeie prijs. Helaas moest ik mijn schaatsen retour zenden maar dat is prima afgehandeld. Ondertussen de nieuwe schaatsen binnen en heerlijk op geschaatst
4/5
23-01-2015 Groot assortiment voor gunstige prijs. Direct vertrouwd contact met een van de medewerkers per mail tijdens mijn bestelling.
4/5
23-01-2015 Prima winkel
5/5
23-01-2015 Goed, en behulpzaam bij het leveren van de helm ruim voor de verjaardag van ons zoon. En een vriendelijke toon bij de prompt beantwoorde mails. Ook fijn.
5/5
22-01-2015 Goede service en snelle levering
5/5
22-01-2015 Snelle levering, prima afhandeling!
5/5
22-01-2015 Goede site bestelling snel en netjes bezorgd Tevreden klant
5/5
20-01-2015 Dit is de eerste keer dat ik bij Onlineskateshop heb besteld en ik ga dit zeker vaker doen! De levering is snel en ook als je belt met vragen wordt je vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Er mistte een paar sokken uit mijn bestelling, gelijk even voor gebeld en de volgende dag dus ook al in huis. Van de service en vriendelijkheid die hier gehanteerd worden kunnen andere bedrijven zeker nog wat van opsteken. Chapeau!
5/5
28-11-2014 Ik heb vorig jaar nieuwe Atom Matrix Wheels voor mijn skates aangeschaft. Ik heb me hierover in de winkel laten adviseren en ik ben erg tevreden over deze wielen. En dus met het advies dat ik van de verkoper gekregen heb. Ik heb bij de aankoop gemerkt dat hij veel ervaring en kennis van het materiaal heeft. Volgend jaar wil ik nieuwe skates kopen, ik kom dan hier zeker weer terug.
5/5
28-11-2014 zeer positief goede feedback
4/5
27-11-2014 positief De levering is supersnel. En ze zijn super klant vriendelijk
5/5
24-11-2014 Zeer goede ervaring. Deskundige en vriendelijke hulp. Ze nemen alle tijd voor je.
4/5
24-11-2014 Aankoop van wielen voor een step
5/5
24-11-2014 Een super bedrijf met hele goede service waar je goed en accuraat wordt geholpen
5/5
24-11-2014 goede site,lekker groot assortiment voor groot en klein
5/5
24-11-2014 Prettige zaak met personeel dat echt verstand heeft van de artikelen die ze verkopen. Ze proberen niet gelijk het duurste aan je te verkopen, maar denken met je mee waarvoor je het nodig hebt. Ze zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam en doen er alles aan de klant tevreden te maken en te houden. Ook als je later nog eens een onderdeel wilt vervangen, doen ze alle moeite voor je.
5/5
24-11-2014 Vorig jaar skates gekocht, dit jaar schaatsen besteld.
5/5
23-11-2014 Super
5/5
22-11-2014 Mooie website, groot assortement, goed orderverloop
4/5
22-11-2014 Mooie webwinkel en groot assortiment. Mijn bestelling was snel binnen
5/5
13-11-2014 Wat een mooie website zeg. Goed gedaan
5/5
11-11-2014 Heel positieve ervaring, er was een product niet leverbaar en ik werd meteen telefonisch op de hoogte gesteld en er werd mij meteen een mooi aanbod gedaan voor een ander product, ik kon ook mijn geld meteen terug krijgen als ik dat wilde. Ik ben heel tevreden met deze online shop!
5/5
11-10-2014 een winkel waar je uren kunt door brengen . een groot assortiment . Vriendelijk en behulpzaam personeel geven zeer goed uitleg . wat ook belangrijk is en goede service
5/5
16-02-2014 Geweldig!!
5/5
09-02-2014 Ik was blij met de goede service en het advies en ging met een goed gevoel naar huis over wat ik heb gekocht.
5/5
03-02-2014 Haal hier al mijn Longboard materiaal.
5/5
31-01-2014 altijd gezellig!
5/5
30-01-2014 Hartstikke goed! Hele goede service!
5/5
30-01-2014 Super Service! Snel! 10+ Kan niet anders zeggen!
5/5
30-01-2014 Zoals het hoort.
5/5
30-01-2014 Goed assortiment en fantastische skates, snelle levering en behulpzaam.
5/5
30-01-2014 Eerlijk advies! Zelf opzoek naar skates en omdat ik toch ook wel van een xtje skatebaan hou gwn geen stuntskates aangesmeerd maar eerlijk een combi van beide. Eerlijk en daar houden we van! en ook nog eens mooie prijzen voor zo veel kwaliteit! thanks mannen! Ook later ben ik nog gecontact of de skates naar tevredenheid waren. Blij mee!
4/5
30-01-2014 Goed
5/5
30-01-2014 goed!
4/5
30-01-2014 Goed
5/5
30-01-2014 goed
5/5
30-01-2014 9+ ervaring!
5/5
29-01-2014 in één woord: T O P
5/5
28-01-2014 goed
5/5
28-01-2014 Super service en veel keuze
5/5
28-01-2014 Beste service ooit !!!!
Top