Reviews

Reviews

9,8 / 10 124 beoordelingen

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

After sales:

5/5
21-05-2017 Snelle levering en uitstekende service :)
5/5
07-04-2017 Super service en snelle levering! ?
5/5
06-04-2017 Ik heb hier nu 1x wat besteld en de service was uitstekend en de levering was snel !!
5/5
30-03-2017 Super goede ervaringen met deze zaak. Zowel in de winkel, maar ook via e-mail.
5/5
28-03-2017 Wat een geweldige en fantastische winkel, echt een voorbeeld voor elke winkel in Nederland jullie! Klantenservice, kwaliteit, flexibiliteit, jullie krijgen 3 tienen van mij! <3 Ga zo door!!
5/5
22-03-2017 Professioneel en klantgericht. Prettig in de communicatie en merkbare goede service, ook na een aankoop. Een toppertje!
5/5
08-03-2017 super fijne service echt top ;)
5/5
01-03-2017 in de winkel geweest. zeer vriendelijk en deskundig geholpen. website goed, winkel beter. ruime keus aan merken en beschikbare maten.
5/5
28-02-2017 Online wielen en lagers voor mijn rolschaatsen besteld en volgende dag al in huis. Eerst mail contact gehad over lagers en beste outdoor wielen en zeer goed beantwoord met een stuk info over lagers.
5/5
25-02-2017 Zeer klantgericht en deskundig in het geven van advies. Snel reactie op mijn vragen ontvangen.
5/5
11-02-2017 Super leuke winkel, vriendelijk personeel met veel kennis over skates en boards, je kan ze alles vragen en ze geven daar geduldig antwoord op, nemen zeker de tijd voor je,
5/5
10-02-2017 Online schaatsen besteld, waren snel en netjes geleverd (twee werkdagen). Een van de schaatsen bleek niet helemaal goed uit de fabriek te zijn gekomen, bij een bezoek aan de winkel werd dat ter plekke opgelost. Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht personeel, top service!
5/5
07-02-2017 je krijgt geweldig advies.... er wordt niet gekeken naar wat je voor jou het beste is en waar je het langst plezer van hebt..... Ze willen dat je geniet van de spullen die je koopt. super vriendelijke mensen!
5/5
06-02-2017 Zeer goed. Mooi veelzijdig assortiment, perfect voor de starter en iedereen die de onderdelen nodig heeft die er worden verkocht.
5/5
06-02-2017 Alles perfect!
5/5
05-02-2017 Moest een step voor mijn neefje hebben. Geen idee waar ik op moest letten of wat ik nodig had. Super geholpen en een nog blijere neef.
5/5
05-02-2017 Heb meerderemalen boards gekocht en altijd zeer vriendelijk geholpen met de juiste adviezen !
5/5
25-01-2017 Ik heb Bones speed cream besteld. Ben persoonlijk opgebeld toen bleek dat de levering vertraagd was al was het maar met enkele dagen. Goede service dus.
5/5
09-12-2016 Ik heb bij onlineskateshop 2 longboards, 3 paar skates, een paar heelys, helmen en bescherming gekocht. Ik ga altijd bij online skateshop omdat ik weet dat ik krijg kwaliteit voor de waarde en professionelle advies. En nog een vriendelijke welkom !
5/5
20-11-2016 Vanuit Tilburg naar Scheveningen gereden voor deze zaak. En het was het zekers waard. Er goed behandeld. Werd op een kinderlijke manier aan de kinderen verteld hoe een Stuntstep en longboard in elkaar steken. Ze mochten diverse steps en boards proberen. En de keus was reuze... De kinderen zijn blij met hun keuze...
5/5
30-09-2016 Afgelopen zondag mijn eerste longboard aangeschaft. Aangezien ik totaal nog geen ervaring heb wat als eerste board aan te schaffen mij eerst goed laten voorlichten.
5/5
12-08-2016 Ik had een aantal vragen over mijn aankoop en deze werden met erg veel geduld en goede feedback beantwoord. Ik ben ontzettend goed geholpen en al in al ben ik uitermate tevreden. Toen ik uiteindelijk mijn bestelling geplaatst had kreeg ik veel inzicht in hoe het stond met mijn aankoop, en hij was binnen 2 dagen al bij mij in huis.
5/5
08-08-2016 Vlak voor het weekend mijn skates besteld, maar ze hadden helaas mijn maat niet meer op voorraad. Ze hebben mij hier direct over gebeld, maar ik kon helaas niet opnemen. Ze stuurden mij een mail dat ze direct vanuit de leverancier de skates gingen afleveren bij mij en dat ik ze dan na het weekend zou krijgen. Tot mijn verbazing kreeg ik ze al op een zaterdag binnen! De service (Ik kreeg extra bescherming meegestuurd voor mijn knieën en polsen), communicatie en snelheid is top! Met vriendelijke groet, Arjan
5/5
07-07-2016 Ik ben vandaag voor de eerste keer geweest om nieuwe wielen aan te schaffen en ben heel goed geholpen. Als ik skates voor mijn kinderen ga kopen, weet ik al waar ik moet zijn :-) Het is echt anders dan een gewone sportzaak! P.S. ik heb nog niets op de website besteld, dus ga ik geen oordeel daar geven; maar de fysieke winkel is echt gezellig en ziet er professioneel uit.
5/5
06-07-2016 ben heel goed geholpen door Roy,heel vriendelijk..top winkel met veel assortiment..
5/5
21-06-2016 Nieuwe assen set gekocht voor mijn skates. Stond een levertijd op van 3-6 werkdagen. Ik was vandaag dus ook blij verrast dat ze al op de mat lagen na 1,5 werkdag! Heel netjes ga zo door!
5/5
20-06-2016 ben heel goed geholpen door het personeel wist niet zo goed welke skate ik nodig had voor het gene wat ik wilde gaan doen. en dat konden zei haar fijn uitleggen.
5/5
07-06-2016 mooie winkel met een groot assortiment, vriendelijke en vakkundig personeel voor mij voldoende reden om vanaf Utrecht af te reizen naar Den Haag.
5/5
30-05-2016 BEST OUT THERE! DON'T LOOK ANY FURTHER!
5/5
30-04-2016 Ben nu 1/2 aan het city skaten geweest en wou wat nieuwe skates! Die vond ik hier en wacht nu op ze! (SEBA FR3) ik woon in friesland en daar hebben wij geen skateshops, maar julie shop is meer dan genoeg! Groetjes van Remco Niemarkt!
5/5
26-04-2016 Erg goed!
5/5
10-04-2016 In de winkel geweest voor de 1e inline skates voor mijn zoon. Wordt goed geholpen bij het passen en kiezen van de juiste skates. Tevens concurrerende prijzen voor kwaliteitsmerken.
5/5
04-04-2016 Ik heb de usd aeons gehaald 1 van de nieuwste stuntskates, ze vallen precies goed. Langsgaan in de winkel is hier altijd gezellig , maar voor deze skate niet nodig.. ik skate nu al 20 jaar deze maand (en geef stuntskateles) en heb nog nooit klachten gehad! Ga zo door, bedankt voor de service!
5/5
30-03-2016 Super bedrijf, goede service en zeer vriendelijke mensen!! Top
5/5
21-03-2016 Afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Ik werd goed geadviseerd en mocht allerlei inlineskates passen. Eenmaal besloten welke het werden, werden ze helemaal naar mijn (kleur)smaak aangepast. Goede kennis, kunde en geduld in huis! Topzaak.
5/5
21-03-2016 Naar de winkel geweest, daar enorm goed geholpen. Erg lang in de winkel geweest om verschillende skates te passen en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ook het bestelproces verliep goed, ik ben gebeld om alles nog een keer door te nemen. Ook de mogelijkheid om een andere kleur wielen werd met mij doorgenomen. Het enigste is dat ze zeiden dat ze een track-and-trace code zouden opsturen, wat niet is gebeurd. Verder verliep alles perfect. In de winkel wordt alles echter beter uitgelegd dan op de site staat, maar gelukkig bellen ze je dus op.
5/5
21-03-2016 Zaterdag naar de winkel geweest voor nieuwe wielen. Ondanks de drukte werd er alle tijd genomen voor een goed advies en werden de wielen ook nog eens geplaatst onder mn skates. Eigenlijk ben ik ook toe aan nieuwe lagers maar met de mogelijke kans op wat slechter weer in het voorjaar het advies gekregen om het nog even aan te kijken. Nu dus alleen nieuwe wielen, over een paar maandjes terug voor nieuwe lagers.
5/5
11-03-2016 Ik kom hier al meer dan 15 jaar, echt een geweldige winkel waar ze klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebben.
5/5
09-03-2016 Dit is een top-tent!!! Had vorige maand nieuwe wielen en lagers voor onder mijn skates gekocht. personeel heeft alles top uitgelegd, en mij niets laten kopen wat zinloos was. Helaas zijn de lagers door mijn eigen schuld (skates onder de kraan afgepoeld) volledig vastgelopen. Alles zat vast. Ik mocht langskomen, om de boel uit elkaar te halen, en toch bleek dat de lagers kansloos verloren waren kreeg ik gewoon zo maar nieuwe!!! Terwijl het mijn eigen schuld was. Les geleerd"Hou nooiit de lagers onder de kraan. Kunnen ze niet tegen. Echt super service. Nog heel erg bedankt!!! xx
5/5
18-02-2016 Super service. Binnen een uur na mijn online bestelling werd er contact opgenomen! Mijn gewenste skates helaas niet meer leverbaar. Met de goede hulp van de medewerker de alternatieven doorgenomen. Hij had goed door wat ik wilde en heeft me een prima alternatief geboden. Een dag later (vandaag) de skates ontvangen. Zitten als gegoten!!! Geweldig, Thanks!!!
5/5
13-02-2016 Paar nieuwe skates gekocht. Uitstekend advies; meteen een andere maat besteld om de keuze tussen modellen en wielmaat goed te kunnen maken. Ik heb ook maar een helm erbij gekocht, en ook daar werd goed meegekeken naar pasmaat en met behulp van wat dikkere padding werd de helm helemaal passend gemaakt. Om uiteindelijk via de webshop (van de winkel) te kopen, omdat het dan met credit card kon betalen. Maar voor het goed kopen van skates moet je echt naar deze winkel gaan, voor het juiste advies over je koop.
5/5
11-02-2016 Britse step gekocht waar de advies prijs 229 was en de verkoopprijs 249
5/5
28-12-2015 Was vandaag in de winkel aan de Badhuisweg in Scheveningen. Met 2 steps die we enige tijd geleden hier gekocht hadden. Super geholpen, alle nagekeken, lagers vervangen, boel vastgezet en echt te tijd genomen om eea weer tip top in orde te maken. Super zaak en dito personeel. Komen hier zeker nog terug voor vervolg aankopen. Advies en service is prima.
5/5
05-10-2015 Speciaalzaak waarbij heel professioneel, klantvriendelijk en relaxed wordt omgegaan met zowel internetaankopen, als aankopen in de shop. Het personeel weet echt tot in de kleinste details hoe iets in elkaar zit zoals bijvoorbeeld de remmen van een step en advies welke houding je moet aannemen bij het steppen om rugklachten te voorkomen en hoe hoog de stang moet worden afgesteld. Hoewel ik al wekenlang mijn step zou ophalen, werd het personeel niet boos, bleef geduldig en werd hartelijk ontvangen. Vandaar dat ik meteen skates met grote wielen heb gekocht voor mijn dochter van 16 jaar waarbij juist geadviseerd werd voor een maatje groter te gaan vanaf maat 40,5 (vaste maten). Ik kom gauw terug voor kleine stuntwielen voor de skates. Goed bezig!! :-) Sportieve groet van Dianne & Zoë uit Rotterdam
5/5
24-09-2015 Laatst in de winkel geweest voor een longboard en ben daar super geholpen met de vragen die ik had en kreeg ook een eerlijke mening over wat zij er van vonden. Gelijk een board besteld maar helaas niet op voorraad maar kreeg hem snel thuis gestuurd .
5/5
06-09-2015 Na het bestellen van een stuntstep voor de verjaardag van onze dochter, was deze helaas niet meer beschikbaar. We hebben een andere step uitgezocht en deze werd dezelfde dag thuis afgeleverd met een fles rose voor de stress (ivm tijdig leveren mbt verjaardag van onze dochter). Wij zijn zeer tevreden! Op aanraden van ons, hebben onze buren ook bij onlineskateshop in scheveningen een stuntstep gekocht voor hun zoon. Ook zij zijn zeer te spreken over het bedrijf en de service die zij leveren.
5/5
29-08-2015 Ervaring is erg goed!
4/5
28-08-2015 vriendelijk, hulpvaardig, correct
5/5
28-08-2015 Simpel en snel
5/5
28-08-2015 Positieve ervaringen met de fysieke en online winkel. Twee paar skates van hoge kwaliteit, bescherming die gekocht kon worden in sets met per onderdeel verschillende maten en verschillende andere skatebenodigdheden.
5/5
27-08-2015 prima service
5/5
27-08-2015 Was prettig!
5/5
27-08-2015 goed
5/5
20-08-2015 Top ervaring, dit is mijn 2de keer dat ik iets bestel, altijd fantastisch geregeld. Vandaag kreeg ik de verkeerde maat binnen, meteen in orde gemaakt en ik weer helemaal blij!
5/5
13-08-2015 Het was onduidelijk of de gewenste step geleverd kon worden. Bij navraag van ons bleek het uiteindelijk niet mogelijk te zijn waardoor we geen cadeau hadden voor de verjaardag van onze dochter. Uiteindelijk hebben we een andere step uitgezocht en deze hebben ze (onlineskateshop) dezelfde dag persoonlijk afgeleverd met een fles proseco voor de stress:-) Kortom super service en goed opgelost. We komen zeker terug naar deze winkel voor een stuntstep voor onze jongste dochter;-)
4/5
10-06-2015 Snelle levering, snel antwoord op aanvraag voor aanpassing van de levering
5/5
03-06-2015 Ik koop hier het grootste deel van mijn spullen voor Roller Derby; soms in de winkel (Rollerwave in Scheveningen), soms online bij onlineskateshop.nl
5/5
01-06-2015 Zeer positief
5/5
01-06-2015 Onlineskateshop
5/5
01-06-2015 prima afhandeling
4/5
01-06-2015 voor het eerst hier iets besteld, maar alles verliep prima
4/5
31-05-2015 Prima
5/5
31-05-2015 Overzichtelijke site en snelle levering helemaal goed!! Ook snelle en duidelijke reactie via de mail!
5/5
31-05-2015 Keurig en snel.
5/5
31-05-2015 snelle levering en nog betere service
5/5
30-05-2015 Prima, geen problemen gehad met mijn bestelling.
4/5
30-05-2015 Erg prettig. Zowel winkel als online.
4/5
30-05-2015 online enkele skeeler benodigdheden gekocht, geen contact gehad. Contact was ook niet nodig.
4/5
30-05-2015 goed Snelle levering Jammer van de bezorg kosten
5/5
30-05-2015 Ok
5/5
30-05-2015 Fijn bedrijf om zaken mee te doen ! Goede service en mooie producten. Ik kom hier zeker weer !!
5/5
22-04-2015 Duidelijke site, zeer snelle en goede service! Heb net mijn nieuwe K2 Skates binnen en ben er blij mee! Bedankt
5/5
26-03-2015 Super goede service zeker aanraden!!!!
5/5
25-03-2015 My 1st day out visiting a rollerblade shop outlet and this was in Scheveningen. Managed to literally park in front of the shop entrance (its a cool location and a 5-Thumbs for this!!! ). My interest on the leisure sport grew even more after helpful & informative tips and suggestions were received from Nathalie, (Shop Staff) and she's now an excellent "connector" for me when I shop at this incredible shop with a good range of accessories!! Service is 5 thumbs too for Nathalie... of course!! ;) ;) I left after a good hour spent and purchasing a palm-protector (large size). Just a start of more to come I'm sure of while waiting for my Nijdam Rollerblades @ 80cm to arrive before this weekend.
5/5
06-03-2015 We zijn zeer prettig en adequaat geholpen. Het personeel is kundig, en neemt de tijd om je goed te adviseren.
5/5
20-02-2015 Ik heb 2 paar Vibram 5Fingerz aangeschaft en goed informatie ingewonnen over aan te schaffen rollerskates.
5/5
19-02-2015 Super!
5/5
18-02-2015 Top service
4/5
28-01-2015 De enige website die vlot toeliet om 5vinger-schoenen te bestellen, na het vruchteloos uitproberen van 4 andere websites.
4/5
25-01-2015 Prima
5/5
24-01-2015 Uitstekend. Toen ik problemen met de IDeal betaling had en ik hen belde, hebben ze er allels aan gedaan om me te helpen. Ook de levering was absoluut snel en op tijd.
4/5
23-01-2015 We hebben rolschatsen besteld maar waren kennelijk vergeten de kleur van de wielen t vermelden. Het bedrijf nam proactief contact met om ons op via verschillende media om ons nog de kans te geven een kleurstellig te bepalen. Dat noem ik een positieve klantervaring.
5/5
23-01-2015 Prettig bedrijf en fijn dat er ook een winkel is met geïnteresseerd en deskundig personeel. Ik kocht wielen voor m'n dochter en de winkel monteerde ze even voor haar. Eén product was niet op voorraad. Daar werd ik over gebeld en het product werd zes weken later keurig geleverd, zonder dat ik hoefde na te bellen. Prima.
4/5
23-01-2015 Mooi assortiment tegen een goeie prijs. Helaas moest ik mijn schaatsen retour zenden maar dat is prima afgehandeld. Ondertussen de nieuwe schaatsen binnen en heerlijk op geschaatst
4/5
23-01-2015 Groot assortiment voor gunstige prijs. Direct vertrouwd contact met een van de medewerkers per mail tijdens mijn bestelling.
4/5
23-01-2015 Prima winkel
5/5
23-01-2015 Goed, en behulpzaam bij het leveren van de helm ruim voor de verjaardag van ons zoon. En een vriendelijke toon bij de prompt beantwoorde mails. Ook fijn.
5/5
22-01-2015 Goede service en snelle levering
5/5
22-01-2015 Snelle levering, prima afhandeling!
5/5
22-01-2015 Goede site bestelling snel en netjes bezorgd Tevreden klant
5/5
20-01-2015 Dit is de eerste keer dat ik bij Onlineskateshop heb besteld en ik ga dit zeker vaker doen! De levering is snel en ook als je belt met vragen wordt je vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Er mistte een paar sokken uit mijn bestelling, gelijk even voor gebeld en de volgende dag dus ook al in huis. Van de service en vriendelijkheid die hier gehanteerd worden kunnen andere bedrijven zeker nog wat van opsteken. Chapeau!
5/5
28-11-2014 Ik heb vorig jaar nieuwe Atom Matrix Wheels voor mijn skates aangeschaft. Ik heb me hierover in de winkel laten adviseren en ik ben erg tevreden over deze wielen. En dus met het advies dat ik van de verkoper gekregen heb. Ik heb bij de aankoop gemerkt dat hij veel ervaring en kennis van het materiaal heeft. Volgend jaar wil ik nieuwe skates kopen, ik kom dan hier zeker weer terug.
5/5
28-11-2014 zeer positief goede feedback
4/5
27-11-2014 positief De levering is supersnel. En ze zijn super klant vriendelijk
5/5
24-11-2014 Zeer goede ervaring. Deskundige en vriendelijke hulp. Ze nemen alle tijd voor je.
4/5
24-11-2014 Aankoop van wielen voor een step
5/5
24-11-2014 Een super bedrijf met hele goede service waar je goed en accuraat wordt geholpen
5/5
24-11-2014 goede site,lekker groot assortiment voor groot en klein
5/5
24-11-2014 Prettige zaak met personeel dat echt verstand heeft van de artikelen die ze verkopen. Ze proberen niet gelijk het duurste aan je te verkopen, maar denken met je mee waarvoor je het nodig hebt. Ze zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam en doen er alles aan de klant tevreden te maken en te houden. Ook als je later nog eens een onderdeel wilt vervangen, doen ze alle moeite voor je.
5/5
24-11-2014 Vorig jaar skates gekocht, dit jaar schaatsen besteld.
5/5
23-11-2014 Super
5/5
22-11-2014 Mooie website, groot assortement, goed orderverloop
4/5
22-11-2014 Mooie webwinkel en groot assortiment. Mijn bestelling was snel binnen
5/5
13-11-2014 Wat een mooie website zeg. Goed gedaan
5/5
11-11-2014 Heel positieve ervaring, er was een product niet leverbaar en ik werd meteen telefonisch op de hoogte gesteld en er werd mij meteen een mooi aanbod gedaan voor een ander product, ik kon ook mijn geld meteen terug krijgen als ik dat wilde. Ik ben heel tevreden met deze online shop!
5/5
11-10-2014 een winkel waar je uren kunt door brengen . een groot assortiment . Vriendelijk en behulpzaam personeel geven zeer goed uitleg . wat ook belangrijk is en goede service
5/5
16-02-2014 Geweldig!!
5/5
09-02-2014 Ik was blij met de goede service en het advies en ging met een goed gevoel naar huis over wat ik heb gekocht.
5/5
03-02-2014 Haal hier al mijn Longboard materiaal.
5/5
31-01-2014 altijd gezellig!
5/5
30-01-2014 Hartstikke goed! Hele goede service!
5/5
30-01-2014 Super Service! Snel! 10+ Kan niet anders zeggen!
5/5
30-01-2014 Zoals het hoort.
5/5
30-01-2014 Goed assortiment en fantastische skates, snelle levering en behulpzaam.
5/5
30-01-2014 Eerlijk advies! Zelf opzoek naar skates en omdat ik toch ook wel van een xtje skatebaan hou gwn geen stuntskates aangesmeerd maar eerlijk een combi van beide. Eerlijk en daar houden we van! en ook nog eens mooie prijzen voor zo veel kwaliteit! thanks mannen! Ook later ben ik nog gecontact of de skates naar tevredenheid waren. Blij mee!
4/5
30-01-2014 Goed
5/5
30-01-2014 goed!
4/5
30-01-2014 Goed
5/5
30-01-2014 goed
5/5
30-01-2014 9+ ervaring!
5/5
29-01-2014 in één woord: T O P
5/5
28-01-2014 goed
5/5
28-01-2014 Super service en veel keuze
5/5
28-01-2014 Beste service ooit !!!!
Top